Összehasonlítás
Munkatársat keresünk

Webshop adminisztrátor

Nagykereskedelmi értékesítő

kollégákat keresünk!

- JELENTKEZÉS -
Kérjük szavazz ránk
Kiemelt Ajánlataink
Legnépszerűbb termékeink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog, hírek - érdekességek

Naponta akár több órát is autóban ülünk, ezért fontos, hogy biztonságban és kényelemben töltsük el ezt az időt. Komfortérzetünket és a vezetés élményét is fokozni tudjuk azzal, ha jobb karunkat kényelmesen meg tudjuk támasztani a kézifék felett.

Az utastér egyik leghasznosabb hangulatfokozó kiegészítője az autószőnyeg. Jóval több szerepe van, mint az esztétika, elsődleges feladata, hogy autónk minél tovább használható állapotban maradjon, megvédi az utasteret a szennyeződésektől és a jármű értékét is növelheti.

Autótulajdonosként szeretjük minőségi és hasznos kiegészítőkkel kényelmesebbé tenni négykerekűnket. Az üléshuzat és az ülésvédő autónk leglátványosabb belső kiegészítői, melyek kiválasztása stílusunkról is árulkodik.

Hogyan válasszunk autós üléshuzatot és ülésvédőt!

Akik autóvezetésben jártasak már tisztában vannak vele, hogy vannak olyan autófelszerelések, kiegészítők, amelyek nélkül nem érdemes nekivágni a téli időszaknak. Elég néhány kelléket beszerezni a hideg idő beköszönte előtt, és komfortosan, biztonságban közlekedhetünk télen is.

Mire lehet szükségünk télen a kocsiban?

Gyűjtsd a pontokat, vagy váltsd be vásárlásaid során!

Gyűjtsd a pontokat, vagy váltsd be vásárlásaid során!

OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során!

Fizess onlinePénztárcával a ExtraCar.hu webáruházban!

Legutóbb nézted