Blog, hírek és érdekességek

Általában az acél motorvődőről, váltóvédőrő vagy diffivédőről a mechanikai sérülések elleni védelem jut eszébe mindenkinek, ennél azonban sokkal többről van szó, hiszen nem csak egy magasabb járda, padka illetve egy vízzel feltelt kátyú tud komolyabb kárt tenni kedvencünkben.

Ebben a bejegyzésbe bemutatjuk a motorvédők előnyeit, néhány tévhit, hibás állítás és egy lépésről-lépésre útmutató is megtalálható.

Rendezett és tiszta autóban utazni komfortosabb. Léteznek egyszerűen rendszerező, helykihasználó ötletek, tárolási praktikák, melyek megkönnyítik az autós életet.

Rendteremtő megoldások az autóba!

Egyre többen egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a hatékony és könnyed főzési körülményekre.  A praktikus, könnyen kezelhető konyhai eszközök és kiegészítők élvezetesebbé teszik a konyhában eltöltött időt.

Élvezetes hatékonyság a konyhában!

2020.04.24 09:28

Ha vagyunk olyan szerencsések, hogy otthonunkban is ki tudunk mozdulni a szabadba, miért ne tennénk ezt minél stílusosabban és komfortosabban? Az idei nyár is lehet élvezhető a teraszon és a kertben!

Teremts stílusosan otthonos hangulatot a kertben, a teraszon, akár az erkélyen kedvezménnyel!

Bár most otthon kell maradnunk magunkért és másokért, kertünket belengheti az igazi nyári életérzés, a kerti grillen sülő húsok finom sercegése.

Eláruljuk a tökéletes bbq grill titkát!

Mindannyiunk érdeke, hogy ne pánikoljunk, de csökkentsük a vírus terjedését azzal, hogy otthon maradunk. Az élet megváltozott, de a következőképpen munkálkodhatunk azon, hogy mindennapjainkban megtaláljuk a testi és lelkifeltöltődés lehetőségeit. #maradjotthon és #vásároljonline

Mit tehetsz otthon, hogy ne őrülj meg a járvány idején?

Az ExtraCar.hu Webáruház csapatának is kiemelten fontos mind a VÁSÁRLÓINK, mind a KOLLÉGÁINK egészségének védelme, így az új koronavírus járvány (COVID-19) terjedése kapcsán az alábbi változásokról szeretnénk tájékoztatást nyújtani

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ - KORONAVÍRUS KAPCSÁN

A hidraulikus emelők nagy terheket tudnak megemelni, ezáltal megkönnyítik és leegyszerűsítik számunkra a munkát.

Célszerszámok a könnyed emelésért!

Ma már minden megvalósítható kényelmünk fokozása érdekében. Klíma, tolatóradar, ülésfűtés, akár ablakemelő is beépíthető autónkba utólag.

Melyik a legfelemelőbb utólagos extra?

A téli szürkeség után már alig várjuk, hogy végre megsimogasson egy kicsit a tavasz. Egy alapos simogató takarítással autónk is megújul.

Autód számára is eljön a tavasz!

Két szó: töltés és biztonság!
Vezeték nélküli telefontartó és töltővel kényelmesen és stabilan tudjuk tölteni autónkban QI kompatibilis telefonunkat.

Mire jó a vezeték nélküli telefontartó?

 

Legyen szó új vagy használt autónkról, az egyik legfontosabb célunk lopástól való megóvása, melyhez különböző védelmi technikák áll rendelkezésünkre.

Így védekezz az autótolvajok ellen

Az autók, motorok újszerű állapotát nehéz fenntartani. Sokan nem tudjuk megoldani, hogy garázsban tároljuk őket. Védelmük érdekében praktikus megoldást kínálnak az autó- és motorponyvák.

Nincs garázs? Autóponyva a megoldás!

Naponta akár több órát is autóban ülünk, ezért fontos, hogy biztonságban és kényelemben töltsük el ezt az időt. Komfortérzetünket és a vezetés élményét is fokozni tudjuk azzal, ha jobb karunkat kényelmesen meg tudjuk támasztani a kézifék felett.

Mi teszi teljesebbé autónk kényelmét?

Az utastér egyik leghasznosabb hangulatfokozó kiegészítője az autószőnyeg. Jóval több szerepe van, mint az esztétika, elsődleges feladata, hogy autónk minél tovább használható állapotban maradjon, megvédi az utasteret a szennyeződésektől és a jármű értékét is növelheti.

Milyen előnyökkel jár az autószőnyeg és a hótálca használata?

Autótulajdonosként szeretjük minőségi és hasznos kiegészítőkkel kényelmesebbé tenni négykerekűnket. Az üléshuzat és az ülésvédő autónk leglátványosabb belső kiegészítői, melyek kiválasztása stílusunkról is árulkodik.

Hogyan válasszunk autós üléshuzatot és ülésvédőt!

Akik autóvezetésben jártasak már tisztában vannak vele, hogy vannak olyan autófelszerelések, kiegészítők, amelyek nélkül nem érdemes nekivágni a téli időszaknak. Elég néhány kelléket beszerezni a hideg idő beköszönte előtt, és komfortosan, biztonságban közlekedhetünk télen is.

Mire lehet szükségünk télen a kocsiban?

Gyűjtsd a pontokat, vagy váltsd be vásárlásaid során!

Gyűjtsd a pontokat, vagy váltsd be vásárlásaid során!

OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során!

Fizess onlinePénztárcával a ExtraCar.hu webáruházban!

Legutóbb nézted

Több száz termék KÉSZLETEN

átveheted akár azonnal,
vagy másnapra kiszállítjuk

Gyors, akár ingyenes szállítás

választhatsz személyes átvételt,
házhozszállítást, csomagpontra kézbesítést

Kényelmes, egyszerű fizetés

átvételkor készpénz, bankkártya,
vagy online biztonságosan

Vásárolj megbízható kereskedőtől