MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Csomagoló, Ügyfélszolgálatos és
Termék, kampány adminisztrátor

kollégákat keresünk!

- JELENTKEZÉS -
TÁJÉKOZTATÓ
Információ FIGYELEM! Átvételi pontunkon az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!
Legnépszerűbb termékeink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tolatókamera, monitor

Start >Tolatókamera, monitor

Tolatókamerát, monitort keresel? Webáruházunk kínálatában univerzális és autóspecifikus tolatókamerák széles választékát találod, illetve nagy kijelzős TFT és LCD monitorok közül is válogathatsz. Bekötésükkel mindig nyugodtan és kényelmesen parkolhatsz, hiszen pontosan látni fogod az autód körüli tárgyakat és akadályokat. Ennek köszönhetően a távfelmérésed mindig helyes lesz, és megelőzöd a karcolásokat és egyéb karosszéria sérüléseket. Ha autód karosszériáját mindig megkímélve, még a legszűkebb parkolóhelyekre is magabiztosan szeretnél megállni, dobj a virtuális kosaradba egy igényeidnek megfelelő tolatókamerát és monitort!
Miben segítenek a tolatókamerák, tolatóradarok?

Biztonságos manőverezési körülményeket teremtenek

Minden tolatóradar és tolatókamera célja, hogy megelőzze a karcolásokkal vagy akár súlyosabb karosszéria sérülésekkel járó parkolási baleseteket. Egy megfelelő méretű monitoron például pontosan látni, hogy még mennyit mehetsz hátra járműveddel anélkül, hogy bármihez is hozzáérnél. Ha nem szeretnél külön bajlódni a bekötéssel vagy a különböző radarok és kijelzők összeválogatásával, érdemes a visszapillantós LCD monitorral ellátott tolatóradar szettet választani.

Gyorsabb parkolást eredményeznek

Ha jelentősen le szeretnéd rövidíteni a parkolással töltött időt, a tolatókamera jelenti az elsőszámú megoldást. Segítségével tolatás közben soha nem kell aggódnod, hogy véletlenül nem veszel észre valamit és az autód, illetve más tulajdona is megsérül. Ez pedig magabiztosabb, gyorsabb parkolást biztosít még a szűk helyekre történő beállás esetén is. Szemmérték helyett hagyatkozz a tolatókamerához tartozó monitorok éles képére, és parkolj be mindig első nekifutásra.

Növelik a vezetési élményed

Élvezettel vezetni csakis stresszmentes, nyugodt körülmények között lehet. A tolatókamerák és a TFT, LCD monitorok bekötésével még kényelmesebben vezethetsz, hiszen minden parkolást jelentősen megkönnyítenek. Nincsenek többé hosszú perceket igénylő próbálkozások vagy kínos karcolások . Sőt, egy éjjellátó tolatókamerával még koromsötétben is mérnöki precizitással parkolhatsz.

Milyen tolatókamerákat és monitorokat találsz webáruházunkban?

Univerzális tolatókamerák

Az univerzális tolatókameráink mindegyike könnyen felszerelhető és a legtöbb autóval teljesen kompatibilis. Kínálatunkban vízálló, éjjellátó, rendszámtáblába integrált és további tolatókamerák széles választékát találod. Így akár külön-külön is kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő tolatókamerát és monitort, de ha nem szeretnél időt tölteni a válogatással, akkor a szettek közül pillanatok alatt választhatsz egyet.

Monitorok tolatókamerához

Amennyiben már van tolatókamerád - vagy éppen most szerzed be azt is -, akkor elengedhetetlen egy minőségi monitor használata. Ha igazán nagyméretű képernyőt szeretnél, érdemes egy 7”-os TFT monitort választani a tolatókamerához, ami az osztható képének köszönhetően két kamera képét is egyszerre mutatja számodra a még pontosabb manőverezés érdekében.

Autóspecifikus tolatókamera

Ha konkrétan az autód típusához gyártott darabot szeretnél, akkor a termék- vagy autóspecifikus tolatókamerák között ajánlott szétnézned, ahol többek között pótféklámpába és rendszám világításba integrált típusokat is találsz.

Ha könnyebben, gyorsabban és biztonságosabban szeretnél parkolni, válassz tolatókamerát és monitort kínálatunkból!

Legutóbb nézted

Több száz termék KÉSZLETEN

átveheted akár azonnal,
vagy másnapra kiszállítjuk

Gyors, akár ingyenes szállítás

választhatsz személyes átvételt,
házhozszállítást, csomagpontra kézbesítést

Kényelmes, egyszerű fizetés

átvételkor készpénz, bankkártya,
vagy online biztonságosan

Vásárolj megbízható kereskedőtől