TÁJÉKOZTATÓ
Információ FIGYELEM! Átvételi pontunkon az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!
ÜNNEPI NYITVATARTÁS

2021.12.23. - 2022.01.04. között átvételi pontunk zárva tart, ügyfélszolgálatunk kizárólag e-mailben érhető el, telefonon NEM!

A 2021.12.22. után beérkező rendelések rendelések feldolgozása 2022.01.04. után történik, érkezési sorrendet figyelembe véve!

Legnépszerűbb termékeink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Motorvédő lemez, kartervédő

Start >Motorvédő lemez, kartervédő

Motorvédő lemezek, kartervédők széles választéka vár Rád webáruházunkban. Kínálatunkban több mint 800 autótípushoz találsz méretpontos, acél motorvédő lemezeket, váltóvédő lemezeket és differenciálmű védő lemezeket is. Felszerelésükkel hatékonyan véded a motort és a sebességváltót a viszontagságos útviszonyoktól, de a nyestek és a többi kártékony rágcsálók ellen is remek védelmi vonalat biztosítasz. Emellett a motorzajt is csökkented, így csendesebb és nyugodtabb vezetési körülményeket teremtesz. Védd meg autód műszaki állapotát motorvédő, kartervédő lemezzel!
Hogyan segít a motorvédő lemez vagy kartervédő?

Extra védelmet nyújt a motor és a sebességváltó számára

Akár a padkára megyünk rá véletlenül, akár egy hatalmas kátyúba futunk bele, a motor és a sebességváltó műszaki állapota egyaránt sérülhet. Ha pedig minden nap rossz útviszonyok között szükséges közlekedni, akkor rövid időn belül garantáltan fellépnek a drága szervizköltséggel járó műszaki problémák.

 

Ha a motort és a sebességváltót is védeni szeretnéd a hepehupás utaktól vagy a rosszul sikerült manőverezésektől, mindenképpen biztosítsd számukra a védelmet motor- és kartervédő lemez felszerelésével!

Megálljt parancsol a szennyeződéseknek

Sajnos a menet közben felverődő szennyeződések szinte pillanatok alatt beteríthetik a motorteret. Télen pedig a sok hó és sár még nagyobb kihívást jelent az autók műszaki állapotát tekintve. Ezek a szennyeződések azonnal hozzálátnak a károkozáshoz, ami idő előtti rozsdásodáshoz vezethet.

A korrózió pedig súlyosan roncsolhatja, de akár teljes mértékben is tönkreteheti az alkatrészeket. Éppen ezért, ha nem szeretnél méregdrága szervizköltségekkel találkozni a jövőben, még a téli időszak előtt szerezz be motorvédő lemezt. Az extra védelemnek elsősorban az olyan elektromos autóalkatrészek, mint az önindítók, érzékelők és generátorok fognak örülni.

Alaposan megnehezíti a motortérbe bejutni kívánó rágcsálók dolgát

A nyestek és a lakóhelyünk környezetében megforduló egyéb rágcsálók előszeretettel másznak be a motortérbe, ahol több százezer forintos vagy akár milliós kárt is okozhatnak.

Ezek a kártékony rágcsálók gyakran rágják szét például az indítókábelt, aminek következtében az autó tulajdonosa gyakran műszaki hibára gyanakszik. Azonban motorvédő lemezek és kartervédők felszerelésével ezerszer nehezebben jutnak el a rágcsálók az érzékeny alkatrészekhez, és gyakran néhány próbálkozás után már fel is adják a harcot. Így többé nem kell aggódni a rágcsálók okozta egyre gyakoribb problémák miatt.

Csendesebb utazási körülményeket teremt

A motorvédő lemezek további előnye, hogy a motorzajt is képesek valamelyest tompítani. Ennek köszönhetően az utazás csendesebb, a vezetési élmény pedig sokkal magasabb lesz. A nyugodt körülmények pedig a sofőr számára stresszmentesebb, biztonságosabb vezetést tesznek lehetővé.

Válogass a fenti motor- és váltóvédő lemezek, illetve további hasznos autós kiegészítők közül, hogy minél hosszabb ideig megőrizhesd autód értékét!

Legutóbb nézted

Több száz termék KÉSZLETEN

átveheted akár azonnal,
vagy másnapra kiszállítjuk

Gyors, akár ingyenes szállítás

választhatsz személyes átvételt,
házhozszállítást, csomagpontra kézbesítést

Kényelmes, egyszerű fizetés

átvételkor készpénz, bankkártya,
vagy online biztonságosan

Vásárolj megbízható kereskedőtől