Összehasonlítás
FONTOS INFORMÁCIÓ

Az ExtaCar.hu Webáruház számára fontos a Vásárlóink és a Kollégáink testi épsége, ezért kérünk, hogy tájékozódj weboldalunkon az aktuális intézkedéseinkről - IDE kattintva!

A megrendeléseket jelenleg fennakadások nélkül, zavartalanul teljesítjük!

Munkatársat keresünk

Webshop adminisztrátor

Nagykereskedelmi értékesítő

kollégákat keresünk!

- JELENTKEZÉS -
Kiemelt Ajánlataink
Legnépszerűbb termékeink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog, hírek - érdekességek
2020.03.17 06:31

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ - KORONAVÍRUS KAPCSÁN

Az ExtraCar.hu Webáruház csapatának is kiemelten fontos mind a VÁSÁRLÓINK, mind a KOLLÉGÁINK egészségének védelme, így az új koronavírus járvány (COVID-19) terjedése kapcsán az alábbi változásokról szeretnénk tájékoztatást nyújtani

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ - KORONAVÍRUS KAPCSÁN

Az ExtraCar.hu Webáruház csapata is mindent megtesz annak érdekében, hogy a megnövekedett vásárlói keresletet kezelni tudja, valamint kiemelt figyelmet fordít a vásárlók és munkatársak biztonságára is, és minden elvárható intézkedést megteszünk a jövőben annak érdekében, hogy megakadályozzuk a koronavírus terjedését. Így a következő időszakra (visszavonásig) az alábbi rendelkezéseket vezetjük be.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTELT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOK - vásárlóink és munkatársaink védelme érdekében úgy döntöttünk, hogy vészhelyzet idején

  • 2020.03.19. csütörtöktől visszavonásig a személyes átvétel és ügyintézés is szüneteltetésre kerül!

Légy türelmes, a Te érdekeidben cselekszünk!

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST ÉS CSOMAGPONTOKAT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOK

kérjük, hogy a saját, futárszolgálat partnereink védelme érdekében is előreutalással vagy online bankártyás fizetéssel teljesítsétek rendeléseiteket a vészhelyzet ideje alatt. Ezzel tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt. Előreutalás esetén türelmedet kérjük, mivel pénzügyi osztályunknak össze kell vezetni a webes rendelésedet a megérkezett átutalásod adataival.

Kerüld el a felesleges érintkezést és rendeld otthonra a szükséges termékeket, csak az átvétel körülményeire figyelj!

  • Moss alaposan kezet átvétel előtt és után!
  • Vedd át a lakáson kívül a terméket!
  • Húzz kesztyűt az átvételhez!
  • Használj saját tollat az aláíráshoz!

A megrendelés folyamat végén jelezzétek a "megjegyzés a szállítónak" rovatban, ha egészségügyi okok miatt zárt területre kérnétek a kiszállítást és az esetleges lezárás pontos határvonalát. A futárszolgálatok munkatársai veszélyeztetett területekre nem léphetnek be, így a megrendelt áru átadását csak a zárt terület határa előtt tudják lebonyolítani. Utánvét esetén a készpénzes és helyszíni kártyás fizetés, bármilyen közvetlen fizikai érintkezés a lezárt területen tartózkodóval ilyen esetekben nem lehetséges, a futárszolgálat munkatársai megtagadhatják. Ebben az esetben javasoljuk az előre utalást vagy az online bankkártyás fizetést a megrendelés pillanatában.

Telefonos ügyfélszolgálatunkat 2020. március 17-e keddtől átszerveztük, ezzel is minimalizáljuk a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt. Ezért kérünk keressetek minket Facebook-on, vagy az szokásos e-mail címen (info@extracar.hu).
Kollégáink folyamatosan a tőlük telhető maximális erőfeszítéssel állnak rendelkezésetekre, de az ismert helyzetre való tekintettel szíves türelmeteket kérjük.

 

Reméljük, hogy ezek az információk hasznosnak bizonyulnak.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az online vásárlás és a személyes átvétel zökkenőmentes legyen.

 

Köszönjük együttműködéseteket!

az ExtraCar.hu Webáruház csapata

 

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ - KORONAVÍRUS KAPCSÁN

Legutóbb nézted