Összehasonlítás
Elérhetőség

Telefonos ügyfélszolgálat:

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00

+36-70/629-1386

+36-70/636-1386


Online ügyfélszolgálat:

info@extracar.hu

Kövess minket a Facebook-on!

 

Kövess minket az Instagram-on!

Munkatársat keresünk

Webshop adminisztrátor

és

Nagykereskedelmi értékesítő

kollégákat keresünk!

- JELENTKEZÉS -
Kiemelt Ajánlataink
Legnépszerűbb termékeink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vásárlástól való elállás

Amennyiben nem vagy megelégedve a választott termékkel, az átvételt követő 15 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL

A fogyasztónak minősülő vásárló (Cég nem minősül fogyasztónak) a szerződéstől 15 naptári napon belül (beleértve a 15. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát a leni űrlapon, postai úton vagy e-mailben van lehetősége érvényesíteni.

 

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot, vagy töltsd le és nyomtasd ki az Elállási nyilatkozatot. 
  2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt.
  3. Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül. (csak ha a nyomtatást választottad, online űrlap esetén ez a pont nem kell)
  4. Add át a lezárt csomagot az általad rendelt futárnak, vagy hozd el hozzánk személyesen.

Cím: Vertom online Kft / ExtraCar.hu, 1047 Budapest, Baross utca 79. 1-es épület Fszt. 11.  (Hétfő - Csütörtök: 10:00 -16:00)
Készpénzes visszafizetést nem áll módunkban eszközölni!

 

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

 

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:

  • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza;
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.).
  • valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.


Kizárólag sértetlen terméket veszünk vissza!


Az igény bejelentéshez kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot hiánytalanul!

 

BEJELENTŐ ŰRLAP

Név
E-mail cím
Telefonszám
Rendelési azonosító 9989-
Bankszámlaszám
Üzenet
Adatkezlés
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

Legutóbb nézted