Összehasonlítás
Munkatársat keresünk

Webshop adminisztrátor

Nagykereskedelmi értékesítő

kollégákat keresünk!

- JELENTKEZÉS -
Kérjük szavazz ránk
Kiemelt Ajánlataink
Legnépszerűbb termékeink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ONLINE Garancia és panaszkezelés

Vásárlástól való elállás

Amennyiben nem vagy megelégedve a választott termékkel, az átvételt követő 15 naptári napon belül indoklás nélkül visszavesszük a megvásárolt terméket!

Nincs más dolgod, mint jelezni nekünk a lenti űrlapon. Mi nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem kérünk elállási nyilatkozatot, nem fogjuk szóvá tenni, ha kipróbáltad a terméket. Küldd vissza és amint a termék visszaérkezik hozzánk, a lehető leghamarabb de maximum 14 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát az általad megadott bankszámla számra. Készpénzes visszafizetést nem áll módunkban eszközölni!

Cég nem minősül fogyasztónak! (tehát ha a számlát cég nevére kérted, akkor a cég a vásárló)

Ha vásároltál Garancia PLUSZ szolgáltatást, akkor 60 napig élhetsz elállási jogoddal és a visszaszállítást is mi álljuk!

 

Garanciális ügyintézés

A hibás terméket ellenőrzés, tesztelés után cseréljük ki, és álljuk az újbóli kiszállítási költséget (míg a hozzánk való visszaküldés költsége a Fogyasztót terheli), ha a visszaküldött termék nem hibás, az újboli kiszállítás 1.990Ft, melyet Fogyasztónak kell megfizetni a futárnak, átvételkor!
Amennyiben a javítás vagy csere nem lehetséges (hiány vagy megszűnés), abban az esetben Fogyasztó élhet a vételár-visszafizetési igénnyel, ellenkező esetben köteles a csereterméket elfogadni.

Ha vásároltál Garancia PLUSZ szolgáltatást, akkor a garancia időtartama alatti ügyintézés során az oda-visszaszállítást is mi fizetjük helyetted. Így a termékcsere igényed is ingyenes!

 

 

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot
  2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt
  3. Add át a lezárt csomagot az általad rendelt futárnak, vagy hozd el hozzánk személyesen.

Címünk: Vertom online Kft. / ExtraCar.hu, 1047 Budapest, Baross utca 79. 1. ép. Fszt. 11.  (Hétfő - Csütörtök: 10:00 -16:00)

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia (kivéve GaranciaPLUSZ szolgáltatás esetén)! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Figyelem! Kizárólag sértetlen terméket veszünk vissza!

Név:
Email cím:
Telefonszám:
Rendelési azonosító (fontos):
Garancia PLUSZ:
Visszaküldés oka:
Hiba rövid leírása (garancia esetén):
Fotó csatolása:
Mit szeretnél?
Bankszámlaszám (csak elállás esetén):
Adatkezelés
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

Legutóbb nézted