Összehasonlítás
Munkatársat keresünk

Webshop adminisztrátor

Nagykereskedelmi értékesítő

kollégákat keresünk!

- JELENTKEZÉS -
Legnépszerűbb termékeink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

BLACK FRIDAY

Fő kategória >BLACK FRIDAY

Autókellékek, kiegészítők, autóelektronika és autófelszerelés termékek  akár 60% kedvezménnyel!

Autófelszerelések és kiegészítők,
kerti, barkács, elektronikai és háztatrtási termékek

AKÁR 60% KEDVEZMÉNNYEL

Több száz akciós termék vár!
AZ AKCIÓS ÁRAK CSAK NOVEMBER 29-ÉN ÉRVÉNYESEK

Az ExtraCar.hu webáruház BLACK FRIDAY elnevezéssel kedvezményes akciót indít, amely 2019. november 29-én, 07:00 órától indul és 23:59-ig tart. Az ajánlat csak webes megrendelés esetén érvényes.
FONTOS! A termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag az akciós készlet erejéig történik. Készlet információk a termék adatlapján is láthatóak.

Egy akciós termékből egy vevő maximum egy darab terméket vásárolhat (kivéve: ) Duplikált rendelés, vagy többlet rendelés esetén, fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk vagy módosítsuk azokat a rendeléseket, melyek nem tesznek eleget az akciós szabályzatnak.
A termékek kosárba helyezése nem jelenti ezek lefoglalását, csak a rendelés véglegesítése után és a visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra.

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. Az ExtraCar.hu webáruház fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot a vásárlók tájékoztatását követően bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse. Az említett esetleges módosításokról a www.extracar.hu oldalon informálódhatsz. Elírásért, nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk! Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

 

Legutóbb nézted