Munkatársat keresünk

Árubeszerző, árubeszállító

kollégát keresünk!

- JELENTKEZÉS -
TÁJÉKOZTATÓ
Információ Átvételi pontunk NYITVA tart, és a házhoz szállítás is zavartalanul MŰKÖDIK - a megjelent kormányrendelet értelmében
Kiemelt Ajánlataink
Legnépszerűbb termékeink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Autófólia (karosszéria, lámpa)

Start >Külső felszerelés és kiegészítő >Autófólia (karosszéria, lámpa)

Stílusos megjelenést kölcsönző védelem az időjárás viszontagságaitól, kőfelverődésektől! Karosszéria, lámpa fóliák, öntapadós, nyújtható, kül és beltérre egyaránt használható 3D karbon fóliák, 4D karbon fóliák, króm fóliák, matt fóliák, fényes fóliák, bőrhatású fóliák, szálcsiszolt fóliák, glitter (csillámos) fóliák, flip-flop (színváltós) fóliák 152 cm-es tekercsszélességgel!
Több mint tunning, láthatatlan pajzs! Lámpa fóliák, karosszéria fóliák az autó fényezésének, makulátlan megjelenésének, a gyári minőség sértetlen állapotának hosszan tartó megőrzéséért. Biztos védelem a karcolásoktól, kopástól és szennyeződésektől, a parkolási sérülések okozta kellemetlenségektől. A fényezésnél is könnyen tisztíthatóság. Fényáteresztő, öntapadós lámpafóliák 126cm-es szélességgel, 3D, 4D légcsatornás fóliák, a buborékmentes telepítés megkönnyítésére ragasztóréteggel rendelkező matt, fényes, bőrhatású, flip-flop, króm, glitter, szálcsiszolt fóliák. Hasznos befektetés a gyári javítások és az újrafényezés ellen!

Legutóbb nézted